Behandelingen en Tarieven

Behandelingen 


Het team biedt u kwalitatieve tandheelkundige zorg. Als patiĆ«nt staat u centraal. 

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen, preventie behandelingen en het behandelen van angstige patiĆ«nten. Ook kinderen krijgen bij ons alle aandacht die nodig is.


Daarnaast is tandarts Martins een gecertificeerd Invisalign en Clear Correct Provider. U kunt dus bij ons terecht voor meer informatie over orthodontische behandelingen met doorzichtige beugels.

Tarieven


Voor alle tandartsen gelden dezelfde, door de overheid, vastgestelde tarieven.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.allesoverhetgebit.nl
Mocht u specifieke vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de praktijk.


De rekening


De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

Het te betalen bedrag wordt eerst verrekend met uw zorgverzekeraar. Op de factuur die u ontvangt staat alleen het verschil vermeld dat u moet betalen.

Tandartspraktijk Wijhe heeft de facturatie uitbesteed. Dat betekent dat u de rekening standaard per mail (of op uw verzoek per post) krijgt van Anders Medical Factoring. U moet de rekening aan Anders betalen. Voor vragen over de nota kunt u contact opnemen met Anders Medical Factoring of kijk op www.mijnandersnota.nl.


Wilt u liever uw nota per pin betalen? Dat kan. Laat het ons weten. In dat geval als u een tandartsverzekering heeft moet u zelf de nota indienen bij de verzekeraar.


Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).